Paper Replika

 
 
You are here:: Guestbook
 
 
View guestbook

These are the entries in our guestbook

Search guestbook entries

Write in guestbookWrite in guestbook

Number of entries in guestbook: 314

Display # 

Guest
2013-02-20

USS Independence LCS-2 dan USS Sea Shadow ship
Mas, saya lagi nyari free download nya USS Independence LCS-2 dan USS Sea Shadow ship. ada ga..? dmana ?

Guest
2013-02-06

nichijou
gan apa bisa buatkan desain nichijow gan?

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

dee
2013-01-16

pengen order
kalo order  replika, harganya berapa? dan harus hubungi kemana?

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Guest
2013-01-13

Great Work!
Julius, Thank you so much for your awesome work and compilation of a very large selection of free, remarkable models! -John, Colorado, USA

ivanLP
2013-01-05

request
kak Julius, boleh request gak bikin papercraft antonov an-225 mriya, pesawat terbesar di dunia?

Silvia
2012-12-21

Update dong
Itu lapak jualannya sudah update ga? jenis kertasnya di kasi lebih detil bos. thanks Maju terus paper-replika

wicaksana
2012-12-19

kriss super V
om klo buat kriss super V nya itu paling pas pake kertas apa ya? tolong bantuannya, makasiih

Chung
2012-12-11

Vote of thanks from Hong Kong!
Thank you so much for your amazing models! I am working on your One Piece Ship model! Although I am making things messy here and there, I really enjoy making it! I appreciate very much your brilliant work and more importantly your generosity!!! THANK YOU SO MUCH  

Revangga
2012-12-11

pola
mau nge download pola caranya gmana? bingung

nice
2012-12-01

PARABÊNS
OLÁ TERIA COMO VC FAZER GOLIAS DO MEU AMIGAZÃO POR FAVOR  GRATA

Guest
2012-11-05

Halo 4
Hi Julius! Your Iron Man model looks similar to Master Chief from the back! (with the big backpack) SO I got an idea:  Since you have awesome modelling skills, could you please model the Master Chief from Halo 4 with joints? I've wanted a Halo figure for years and I'm a big fan of your models!  Ciao from Italy! :)

Stephen
2012-11-02

Halo
Hey Julius! Just wanted to congratulate you on the awesome site you have here!  I just downloaded your Iron Man model, and it is AMAZING!  I just wanted to ask, with Halo 4 coming out (I'm super excited! :P) would you be able to do a SPartan model with the iron man joints?

Guest
2012-11-02

sumardi
Kak, bisa tolong buatin tutorial bikin pajero sport nggak? Tlg dimunculin ya, kak. Tanks :)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Deliar Rahman F
2012-10-30

Tank Metal slug
Om Jul, saya pengemar game metal slug, dah lama nyari papermodel tank nya,sampe skarang belum nemu, malah sempet juga coba-coba bikin pake skechtup, tapi gak jdi-jadi,bisa saya gak request minta di bikinin,makasih banyak sebelumnya.

Guest
2012-10-28

please
Kak, bisa tolong buatin tutorial bikin nirvash type zero spec 1 nggak? Tlg dimunculin ya, kak. Tanks :)

AlexP
2012-10-23

Paper weight

Tks for really nice content in site. Ref US Coast Gueard Response Boat Small by Julius Perdana, what is the weight of paper that should be used? in general, i'm new into this and using 200gr paper. What is the ideal weight for paper in general? tks in advance for yr support

 

ANSWER : 160 gram is the ideal weight.

bing
2012-10-12

kgk bsa d buka

om,udah d download kok gk bsa d buka..pke pasword ya.

PASSWORD = paper-replika.com

Sanguinis
2012-10-06

CRV dong...... :D
keren2 replikasnya..mau tanya itu kertasnya yg bagus pake apa ya...trus desain model Honda CRV ada gak...

dibbye
2012-09-28

Salam kenal
Terima kasih untuk mas julius atas papermodel bajajnya, karena bajaj itu saya jadi keranjingan ichinogami, keep up the good work for paper-replika...salam kenal untuk semua dan mohon petunjuknya..thanks

Guest
2012-09-27

voltus v paper craft

Voltus V nya udah jadi...., nunggu Falcon nya..., kalo ada Volt Cruiser, Volt Bomber, Volt Panzer, Volt Frigate ama Volt Lander nya lebih paten...., jadi lengkap dah..., komunitas nya di Bdg dimana yah..??

JAWAB : komunitas bisa di cari di Facebook group (Peri Bandung)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

pandu
2012-09-23

numpang nanya

mas klo mw kirim wajah orang trus minta dibuatin replikanya bisa gak ??kayak yang punyaknya deddy corbuzier kemaren !! :D

JAWAB : Bisa harga 120 ribu. hubungi admin@paper-replika.com

Pius
2012-09-19

how to....

kak ini bagus2 tapi itu aku bingung kertas yg bagian putih ada tanda titik sama bunga di apain?

JAWAB : titik merah itu tempat lem, bunga oranye itu tanda untuk dilubangi

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Guest
2012-09-19

Bajaj Untuk Yg Petama
Asyik untuk belajar sabar dan telilti

Page 2 of 14

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development