Paper Replika

 
 
You are here:: Guestbook
 
 
View guestbook

These are the entries in our guestbook

Search guestbook entries

Write in guestbookWrite in guestbook

Number of entries in guestbook: 314

Display # 

Arry Fahmi
2012-09-18

Skuad-17 TNI-AU-C-130
ka hebat banget...aku kagum ka, desainnya bagus semua...sekarang aku udah beres buat Skuad-17 TNI-AU-C-130, maksih iy ka udah bagi ilmunya...:)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Zefanya
2012-09-17

Thanks Julius

Pertama lihat di Hitam Putih, kagum dengan karyanya , kok bisa pake kertas. Saat ini sudah selesai buat yang bumblebee dan sedang mengerjakan Sinanju Gundam ukuran besar. Thanks to julius Perdana karyanya Keren Abis.

Muhammad Alfatheo
2012-09-16

Tolong kakak
Kakak , tolong buatin Nirvash Type Zero Spec 2 dari Eureka Sevem ya . kan yang Spec V udah ada .

Guest
2012-09-15

Congratulations
You have created by far the best card models website ever. Thank you.

Guest
2012-09-12

guest
kak,minta tolong dong buat paper replika yang lengkap sama tutorialnya,maklum saya masih pemula

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Latief
2012-09-07

Mantabs...
Perabot rumah ada ga ya???

Guest
2012-09-06

Stage / Base
kakak2 skalian,, minta contoh model stage / base,,donk. Soalnya aku uda bikin banyak figure gundam.. kayaknya kurang kalo gak pake stage.. :(. makasih sebelum dan sesudahnya kak.

Guest
2012-09-05

Brilliant
THANKS A LOT PAL.. :)  

Dioniko
2012-09-05

salute
Sangat kreatif,,, pengen gabung sama komunitasnya tp yg ada di kota gresik...

benfedrik
2012-09-05

WOW DASYAAT !!!...
paper-replika.com its a wonder or maybe mystery,,,,,AJAIB...AJIB..AJIB

endheth
2012-09-04

thanks
thanks for this website saya dapat belajar untuk membuat paper replika

Guest
2012-09-04

wow
amazing...

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Guest
2012-09-03

bleach
kak buat paper anime tambahin donk,,,khususnya bleach tokoh nya kuchiki byakuya,,,thanks,,,

https://me.yahoo.com/a/rwTXVv5tm.yYYDP6qiMx6cuoRux8_x1gcA--
2012-08-31

Thanks Julius for Website and tutorials...

Hi Julius. I have enjoyed your site for some time now. I think the first model I saw was of an Italian style scooter. I loved the balance of detail and clean shape. I was so pleased today to check-in and see you share your create paper model tutorials. What patience to explain the process and give an intro to box modeling in Max. Also what a service to the hobby community! Many thanks.

Guest
2012-08-14

permintaan
buatin template buyat casing hp cross PD6 dong....bisa ga

Donny I. G.
2012-07-18

Nice resources
Keren,... (in English : Great)  

Guest
2012-06-28

Aliens Dropship from alien the movie
Hi Julius...thankls for your papermodel,i've never know papermodel is so beautiful and almost looks like real...i wonder if youcould build model dropship and apc from alien the movie,it would be great...

Andrian
2012-06-28

Bertanya
Bang kalau mau ngebuat paper model pake kertas yang berapa gsm ? contoh paper modelnya kaya iron man yang war machine sama gundam, terimakasih bang

Janiak
2012-06-27

Dzi?kuj?. Thank You.
Julius, chcia?bym Ci podzi?kowa? za prowadzenie tej strony i udost?pnienie tylu wspania?ych papierowych modeli. Moja 3 letnia Córka uwielbia Kubusia Puchatka i Boo:) Tak trzymaj.                                                                                                                                                                                                   Julius, I'd like to thank You for administrating that website and sharing so many wonderful  paper models. My 3-old dauther loves Winnie The Pooh and Boo:)  Great work.

TTC
2012-06-20

Great site!
Love the site. Awesome models too. Very detailed and precise. Keep it up!

Guest
2012-06-18

minta bagian arm gat x 105
mas maaf ganggu ,, saya minta tolong dong yang bagian arm gat x 105  pas lagi di extract gabisa ,,nahsaya minta link yang aslina dong biar bisa nyelesein gundamnya ...   makasih ...

Guest
2012-06-14

more sports!
bisa nggak bikin model papercraft yang bertemakan football lebih banyak lagi? thanks :))

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

addy
2012-05-27

cool stuff
great site, well explained and precise models. will recomend to my pepakura making pals keep it up. any space marine warhamer 40k stuff planned ??? cheers addy

Page 3 of 14

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development
 
 
 
 

Login Form

All registration will need this site's admin approval.