Paper Replika

 
 
You are here:: Guestbook
 
 
View guestbook

These are the entries in our guestbook

Search guestbook entries

Write in guestbookWrite in guestbook

Number of entries in guestbook: 314

Display # 

Kacey
2012-02-15

Thanks :)
Amazing Site, Thank You! Keep up the great work.

waraben
2012-02-10

it's great
thanks............for patlabor papercraf mister. it's great........muantap

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Guest
2012-02-09

sinanju
i need sinanju gundam's weapon parts ..... :( i cant find that... plz send me weapon parts to my email if you have..

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Gazz
2012-02-08

Bumblebee
Hallo Om Julius Prime... eh, Om Julius Perdana... hihihi saya udh kelar bikin Optimus Prime design nya Om Julius, mantap abis dah pokoknya .... tapi, si Optimus minta ditemenin sama Bumble bee atau Megatron tuh... Boleh Request Pattern nya Bumblebee dan atau Megatron designnya Om Julius (yg detailnya sma kyk optimus gitu om...), atau memang sedang dibuat, he he he.... Pastinya saya termasuk salah satu orang yang paling, amat sangat menunggu sekali pattern design Bumblebee dan Megatron nya Om Julius Prime....eh Perdana   Dengan segala Hormat saya ucapkan terima kasih   Gazz, Papercraft Builder  

Raziel
2012-02-02

Gundam Astray Red Frame
Hello guys. its my first time here. is there any posibility that you can upload here the gundam Astray Red Frame or blue? is great gundam. tnx in advance.

Guest
2012-01-29

fairy tail
hey admin, i just want to request fairy tail papercreaft, like natsu or something else,.. thanks

mattgenton
2012-01-03

a bit late but happy newyear
hi to all at www.paper-replika.com i thought i had sent this newyears eve but it didnt send so i have sent it again good luck for 2012 to every one - gentas

Rifiandika
2011-12-30

Salut
Saya baru coba merangkai sekali tapi udah dapat pujian dua puluh kali....... salut buat paper-replika.com.... jangan berhenti berkarya ya. trim's buat abang Julius

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Guest
2011-12-28

Boleh gak ususl?
Om Admin, tolong dong dibikinin menu tab untuk tutorial/tips dan trick di menu bar di atas, yang isinya tentang tutorial, tips, saran, trik, bahan dan alat apa yang sebaiknya di gunakan, baik untuk beginer maupun yang expert, terima kasih om Admin

Guest
2011-12-26

belajar
om Julius Perdana,saya minta tolong bikinin POLA untuk buzz lightyeari Donk.itu aja dech Request saya... :) insa allah kalau saya sudah mahir ingin mengajarkan kepada generasi anak muda :)

Gusti
2011-12-21

Perahu Phinisi
om Julius Perdana,saya minta tolong bikinin POLA untuk Perahu Phinisi Dong,dan klo bisa  Model Directory buat Culture di perbanyak...kan keren juga klo buat acara pameran kita punya banyak Culture...itu aja dech Request saya... :)

garrymoore
2011-11-25

materials
hi to all paper-replika.comers this is my first post and thought i would say hi - regards speak again soon garry

Danang
2011-11-25

GN 0000 - 00 Gundam
Om Julius.. aku request papercraft nya 00 gundam ya.. soalnya aku nyari di google masih belom ada yang bikin.. makasih.. ^^

THIEL
2011-10-28

exchange links
Hello sir,May I exchange links with your site?My site is: ============================site:papercraftsquare.comAbout 10,100 results (0.16 seconds)==============================my email is:papercraftsquare[a]gmail.com[a]=@ have a good day!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Juan Carlos
2011-09-27

Papercraft'

Mano show de bola todos os modelos!!!! eu gostaria de saber c é possivel algo assim como um video explicando detalhadamente a construção dos a330! achei os modelos maravilhosos!  e gostaria de montar um com a mesma qualidade que ha na foto da galeria aqui do site!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

guest
2011-09-21

JULIUS PERDANA !!!!!!
sebelumnya saya minta maaf kalau judulnya caps bgini, spaya dibaca ama si om.hehe om julius, karyanya mantepmantep banget, saya udah bikin banyak dan hasilnya sebanding ama susahnya.hha. om julius, pacar saya kan bentar lagi ulang tahun, dia suka banget ama winnie the pooh, saya udah liat sama model winnie the pooh yang ada, tapi belum ada yg sesuai harapan saya, karna dia orang yg spesial, saya pengen bikin yang spesial.. kalo pooh nya megang kado psti bagus :) . makasih banget om kalo om mau bikinin :))

Guest
2011-09-10

Invitation to India
Hi julius, I am a great admirer of your paper-artwork.For the love of paper-models, and being a Co-ordinator of Techfest (Largest technical festival of Asia,held every year in IIT Bombay, India),      I want to request you to display some of your classic paper-models in this fest, as an Exhibit. I have sent the rest of the details on your email-id. Hoping for a positive reply. Thank you, Kind Regards, Pawan Chaugule(pawanchaugule0@gmail.com)

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Jeremy
2011-09-09

Awesome models!!!
Hi Julius, awesome work! U r very talented! I love ya models and Im going to start making some. Thanks for sharing!! Cheers ^^

Nicolas Wiggins
2011-08-18

Awesome!
Love the site, I haven't seen a large database like this for paper models, and not only is it a database, the person who owns it makes some pretty legit models himself   Thanks

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

abgan435
2011-08-15

More!!!
Semua modelnya mantap2 euy...Tambahin koleksi ronot2 anime klasik dong pak...Goshogun,Godsigma,dll...hehehehe.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

crisbariloche1
2011-07-11

buenisima la página
Saludos desde ARGENTINA!!! gracias por tantos modelos

MANOLITS
2011-06-10

Genial
Esta muy buena la pagina, genial. Seles agradece por este aporte tremendo.  

Guest
2011-06-07

finished models
just a question... has anyone ever sold one of their papercraft models and if so how much for

Page 5 of 14

Powered by Jambook written by Olle Johansson from JX Development